Presentación de la memoria anual de Pallapupas 2013

pallapupas

 

Et fem arribar la nostra Memòria d’activitats de 2013. Ha sigut l’any de la reflexió! Després de moviments bruscos, ens hem aturat per pensar i reflexionar en profunditat sobre el camí a traçar en el futur. 

Aquest any volem donar mil i una gràcies a tots  i totes per fer-nos costat, confiar en el benefici de la nostra tasca i per encoratjar-nos a seguir,gràcies per veure a través dels nostres ulls a totes les persones que hi ha a l’altre costat, a aquelles a qui visitem en els hospitals.

Esperem que la Memòria 2013 sigui del teu interès i desitgem que també t’extregui alguna rialla plena de vida :o) 

Moltes gràcies per ajudar-nos a omplir de riures els hospitals i ser part del projecte Pallapupas!

Publicaciones Similares