Taller de integración teatral El Mundo de Alicia

El món d’Alícia dilluns 9 de juny / 19 h teatre monumental

 

Taller de final de curs a càrrec del grup d’integració teatral realitzat en col·laboració amb la Fundació El Maresme dirigits per Jaume Amatller i Marta Hernández.
Espectacle gratuït amb invitació. Podeu recollir les invitacions a la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h) i a la Fundació El Maresme.
Un any més l’Aula de Teatre juntament amb laFundació Banc d’Aliments sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró.

 

El mundo de Alicia lunes 9 de junio / 19 h teatro monumental

 

Taller de final de curso a cargoc del grup d’integració teatral realizando en colaboración con la Fundació El Maresme dirigidos por Jaume Amatller i Marta Hernández.
Espectaculo gratuito con invitación. Pueden recogerr las invitaciones en la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (de lunes a viernes de 9 a 14 h y de miercoles a viernes de 18 a 20 h)y en la Fundació El Maresme.
Un año más la Aula de Teatro del ayuntamiento con la Fundación Banco de Alimentos solicita a los espectadores de ols talleres que colaboren con esta iniciativa solidaria medinate la aportación de arroz, pasta, legumbres secas, leche y preferentemente aceite para repartir entre les entidades beneficas de Mataró.

el mundo de Alicia

 

Para más información

 

Publicaciones Similares